Social media marketing

Social media marketing is een ruim begrip omdat er veel mogelijkheden op social media gebied zijn, zoals Facebook, YouTube en Twitter. Met deze ontwikkelingen zijn er meerdere functies toegevoegd voor bedrijvenpagina's waarbij het adverteren een grote rol speelt.

Adverteren op social media kan op veel verschillende manieren. Bijvoorbeeld via tekstadvertenties op de Timeline van Facebook die gericht zijn op fans van de pagina of personen die bepaalde interesses hebben. Ook is Facebook een geschikt medium voor het promoten van filmpjes.

LinkedIn bedient in de meeste gevallen een andere doelgroep dan Facebook en Twitter. Dit zijn zakelijke gebruikers. Ben je op zoek naar een nieuwe collega of wil je juist een product promoten onder een specifieke doelgroep? LinkedIn biedt voor beide gevallen goede opties. Welke social media ingezet wordt is afhankelijk van uw doelstelling en doelgroep.

Ook het beheren en monitoren van de pagina's en accounts is een belangrijk aspect. Een bedrijf met een Twitter account die niet wordt gebruikt loopt veel kansen mis en riskeert het risico klanten teleur te stellen. Bijvoorbeeld wanneer volgers een vraag stellen en vervolgens geen antwoord krijgen. Webpage is in deze tijd erg belangrijk geworden. Daarbij hoort natuurlijk een goed ingerichte pagina of account met daarop alle informatie die de bezoeker nodig heeft.

Wat doet Mbasix?

Wij beheren social media pagina's en accounts voor onze klanten. Uiteenlopend van het inrichten, monitoren en beheren van een account tot het opzetten van advertentie campagnes. We merken regelmatig dat klanten te weinig tijd en kennis hebben om een pagina of account goed te onderhouden. Wij nemen het werk uit handen en zorgen dat de pagina's gevoed blijven met relevante content. Daarbij zijn we niet bang om de conversatie aan te gaan met de fans. Sterker nog, we zoeken de conversatie altijd op!

Of dit nu Facebook, Twitter, LinkedIn of YouTube is, dat maakt voor ons niet uit.

Benieuwd wat Mbasix met social media voor je kan doen? Neem dan nu contact met ons op.