MBasiX, wie zijn wij?

Mbasix is een marketing- & communicatiebureau uit Kudelstaart in de omgeving van Amsterdam. Het doel van Mbasix is om klanten te ondersteunen met marketing en communicatie. Het vertalen van marketing en communicatie naar praktische doelen en uitvoering is een belangrijk uitgangspunt.

Wij starten met een inventarisatie van de doelgroep, doelstellingen en de markt waarin je je begeeft. Vanuit deze basis worden de marketing- en communicatieplannen, strategieën, concepten en uitingen verder ontwikkeld. Zodat jij je kunt concentreren op je core business.

EEN AANSPREEKPUNT

Mbasix heeft een aantal unieke eigenschappen die weinig marketing & communicatiebureaus bezitten. Alle marketing- en communicatieplannen en concepten worden bedacht, ontwikkeld en vervolgens uitgerold door ons eigen team. Mbasix werkt daarbij samen met specialisten in de branche. De combinatie van marketing- en communicatiekennis zorgt ervoor dat we alle disciplines onder één dak hebben. Mbasix is een écht full service marketing & communicatiebureau!