Offline marketing

Het woord 'offline' zegt het eigenlijk al. Onder offline marketing vallen alle marketingactiviteiten die niet online plaatsvinden. De doelgroep bevindt zich natuurlijk niet altijd online, daarom vinden wij de inzet van offline marketing minstens zo belangrijk! Denk aan brochures, advertenties, billboards of straatreclame. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij ontwerpen en produceren alle communicatie-uitingen.

Wat doet Mbasix?

Wij vinden communicatie met de klant heel belangrijk. Zo komen we samen met je tot een mooi communicatieconcept. Dit kan een uitgebreide marketing campagne zijn, maar ook een enkele advertentie!

Benieuwd wat Mbasix offline voor je kan doen? Neem contact met ons op.

 

Online marketing

Zoals het woord het eigenlijk al zegt, marketing op het internet. Online Marketing biedt veel mogelijkheden om de doelgroep te bereiken. Er komt een stukje techniek bij kijken en is daarom eigenlijk een vak apart. MBasiX ziet online marketing als een kans om de doelstelling van je te behalen. Eigenlijk altijd staat bij online Marketing een website of actiepagina centraal. Hier omheen ontwikkelen we bijpassende communicatie-uitingen. Denk hierbij aan de inzet van Social Media, Bannering, SEO, Google Adwords, Video's, Content en Mailing.

Wat doet Mbasix?

Wij ontwikkelen online marketing van concept tot uitvoering. Ook houden wij altijd goed de voortgang van online campagnes in de gaten. Hiervoor gebruiken we verschillende tools zoals Google Analytics. Aan de hand daarvan optimaliseren we de campagnes om maximaal resultaat te behalen. Om alles overzichtelijk te houden vind je hier onder buttons met de verschillende diensten die wij leveren op het gebied van online Marketing. Neem gerust een kijkje, dan leggen wij je alles uit!

Benieuwd wat Mbasix online voor je kan doen? Neem contact met ons op.

ZOEKMACHINE      SOCIAL MEDIA     CONTENT    BANNERING