Full service marketing & communicatiebureau

Mbasix biedt een combinatie van diensten aan. Van online marketing tot huisstijlen, en van actiemarketing tot PR. Van bouwen aan een merk, klantenwerving tot klantbehoud. Wij hebben een passie voor marketing en een compleet pakket aan marketingdiensten in huis. Deze worden vervolgens vanuit één punt gecoördineerd en sluiten allemaal precies aan op elkaar en op je budget.

Iedere klant heeft een unieke combinatie aan marketing- of communicatiediensten nodig. De één is op zoek naar een geïntegreerde marketingcampagne terwijl de ander vooral op zoek is naar traffic naar de website. We stellen de mix aan diensten en media volledig objectief samen. Dit doen wij altijd op basis van de doelgroep en de doelstelling van de klant.

Benieuwd hoe wij je doelstelling en onze kennis combineren? Neem dan contact met ons op.

Meetbaarheid

Hoe draagt marketing communicatie nu bij aan het bedrijfsresultaat? Mbasix combineert creativiteit en analytisch vermogen en maakt marketing meetbaar door doelen te stellen die gerelateerd zijn aan de ondernemingsdoelstellingen.

Mbasix maakt een dashboard met een overzicht van de belangrijkste management informatie van je organisatie. Vanuit verschillende perspectieven die belangrijk zijn voor de sturing van de organisatie. De belangrijkste perspectieven waarop je als organisatie kunt sturen zijn:

  1. Klant perspectief: hoe kijken de klanten naar je organisatie?
  2. Financieel perspectief: hoe zit het met de omzet, winst, cashflow, liquiditeit, etc.?
  3. Intern bedrijfsperspectief: hoe gaat het met de werknemers van het bedrijf, zijn ze tevreden, hoe is het verzuim?
  4. Innovatie, groei perspectief:  hoe zorgen we ervoor dat we in de toekomst concurrentie aankunnen?

Per onderdeel worden een aantal meetbare Key Performance Indicators (KPI’s) vastgesteld. Het idee is dat de uiteindelijk strategie wordt teruggebracht naar een actieplan op één A4tje.