Content marketing

Content marketing draait om het zorgen voor de juiste content, voor het juiste publiek, op de juiste plaats en op het juiste moment. Een belangrijke overweging om de content marketing op orde te hebben is de invloed van de zoekmachines en social media. De huidige consument is steeds meer op zoek naar goede informatie en is steeds beter op de hoogte door veel informatiebronnen.

Content is een steeds belangrijkere rol gaan spelen binnen de vindbaarheid. Wil je goed gevonden worden in Google dan moet er ook voor gezorgd worden dat de website volledige en ook regelmatig nieuwe informatie biedt aan de bezoeker.

Goede content marketing draagt bij aan de ervaring van een consument. Hoe beter de ervaring, des te groter de kans dat de bezoeker terugkeert en zich aan het merk bindt. Een website met veel relevante content draagt daarom een belangrijk steentje bij aan de content marketing.

Wat doet MBasiX?

Op social media spreken we het publiek op de juiste manier aan met de content die zij willen zien. Op deze manier creëren we beleving rond het merk. Door de fans en volgers om een reactie te vragen wordt het bereik van de berichten vergroot. Binnen online campagnes is het daarom van belang om een goede landingspagina met de juiste content te creëren. Een bezoeker die landt op deze pagina en niet direct vindt waar hij of zij naar op zoek is zal de website direct verlaten en heeft een negatief gevoel bij de website.

Benieuwd wat Mbasix met content marketing voor je kan doen? Neem dan contact met ons op.